Author: Genre:
Rating

Hoop voor alle meisjes
Ook voor hen die liever letters ‘roken’ dan tabak

Door Suzy en Lindsay
Als we zeggen: Hoop voor alle meisjes, dan bedoelen we dat ook, ook de lelijke meisjes en de meisjes die liever met hun neus in de boeken zitten. Vooral de laatste groep is blijkbaar ineens populair onder de jongens die we dachten nooit te krijgen.

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar onze geliefde bruno is weer bezet! En met Bruno bedoelen we natuurlijk niet Bruno Mars of een andere man met de naam Bruno. Nee, we bedoelen de hipste, coolste en uiteraard knapste jongen van het Marsmannetje: Julian Dekker uit 4vA.
Eerst hebben we keihard gehuild, sloten vol, en daarna hebben we ons op de vriezer van Lindsay gestort. Die vriezer is bijna mooier dan haar inloopkasten: IJs in alle smaken en kleuren. Bijna, want Christian wint het net van Ben & Jerry, maar het is een krappe overwinning.
Maar we zagen er ook meteen een positief puntje in. Julians nieuwste vriendin is namelijk niemand minder dan Sterre Samuels. Ja, de Sterre met het hoogste cijfer van de vierde klassen. Geekgirl. Wij waren ook geschokt.

We hebben gewed over hoelang die relatie gaat duren. Wanneer zal onze Skaterboy zijn Geekgirl weer zat zijn?

Nummer 6 van Het Marsmannetje, de schoolkrant van de school waar Julian, Sterre en Quinten op zitten. Dit is een stukje van het roddelgedeelte. Hier is het plaatje ervan te vinden (kreeg ik er hier niet mooi op ivm de layout)

Leave a Reply